Geen producten (0)

Woonplaid kopen

Ervaar zelf alle voordelen van een Woonplaid kopen. Natuurlijk zijn er allereerst de praktische redenen om één of meerdere plaids in huis te hebben. Ze voorkomen dat u het koud krijgt. Als u gezellig met vrienden of familie in de tuin zit, wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. Niets is dan zo vervelend als naar binnen moeten gaan, omdat het buiten frisser wordt. Een woonplaid geeft u de warmte om langer buiten te kunnen blijven genieten. Een woonplaid geeft niet alleen de nodige warmte maar zorgt ook voor een knus en gezellig gevoel.

Naast de praktische voordelen zijn woonplaids ook decoratief. Door bijvoorbeeld een plaid op een houten kruk te leggen, ziet deze er niet kaal en kil uit. Een plaid op een bank of stoel maakt het interieur sfeervol. Als u zoekt naar een functionele en sfeervolle woonplaid dan vindt u die bij ons: Schapenvacht en Lifestyle.

Woonplaid kopen naar ieders wens

Bij Schapenvacht en Lifestyle vindt u kant en klare woonplaids. U heeft volop keuze. Kies voor de kleinere afmeting van een stoelkleedje of de royale afmeting van een woondeken. De wol voor een plaid kan op verschillende manieren verwerkt worden, zoals breien en haken. Dit zorgt er ook voor dat er keuze is tussen verschillende patronen en motieven. Ook de oorsprong van de wol is divers. U vindt bij ons plaids gemaakt van Hollandse, Australisch of Nieuw Zeelands lontwol.

Een woonplaid past bij vele stijlen doordat deze in vele kleuren verkrijgbaar is. Van natuurlijk ogende tinten als bruin en beige tot de vrolijke kleuren blauw en oranje. De kleurkeuze kan veel doen voor de sfeer van uw interieur. Door een woonplaid te vervangen door één in een andere kleur verandert de sfeer in een ruimte direct. Ideaal als u dus snel en zonder veel gedoe uw inrichting wilt veranderen. U kunt bij Schapenvacht en Lifestyle de verschillende elementen in uw interieur ook goed op elkaar afstemmen. Een stoelkleedje, een woondeken en kussen in dezelfde kleur en met hetzelfde motief zorgen voor eenheid.

Woonplaid kopen bij Schapenvacht en Lifestyle

De kant en klare woonplaids zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk wol. Andere natuurlijke accessoires als vachten behoren ook tot ons assortiment. Het assortiment bestaat uit producten die door ons worden geselecteerd op kwaliteit. Wij bieden alleen artikelen aan van een goede kwaliteit en alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Ook als u liever zelf creatief aan de slag wilt met natuurlijke materialen kiest u voor Schapenvacht en Lifestyle. Met onze lontwol en haak-en breinaalden maakt u zelf de mooiste, natuurlijke accessoires voor uw interieur van. Het geeft u de mogelijkheid om, geheel naar eigen smaak, elementen aan uw inrichting toe te voegen.

Wilt u meer weten over een woonplaid of een van onze andere producten? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Woonplaid kopen: Bekijk de Woonplaids in onze shop


Woonplaid kopen | schapenvachtenlifestyle.nl

Woonplaid kopen Woonplaid kopen Woonplaid kopen
Facebook