Geen producten (0)

Medicinale schapenvacht

Bent u bekend met de werking van een medicinale schapenvacht? Schapenvachten worden voornamelijk toegepast als interieurelement en om goede redenen. Ze passen volledig bij de brocante stijl. Een stijl die weer helemaal in is, maar eigenlijk geen trend genoemd mag worden. Het gaat hier om een lifestyle. Brocante staat voor authentiek, knus en gezellig en levendig. Dat betekent dat bij deze stijl organische decoraties horen. Vachten zoals die van een schaap voldoen perfect aan deze omschrijving. Warm, zacht en prachtig om te zien. Als u op zoek bent naar het aanbod voor vachten van onder andere schapen dan vindt u die bij ons: Schapenvacht en Lifestyle.

Wij bieden u een divers assortiment aan onder andere schapenvachten. Altijd van een zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en tekeningen. Maar ons aanbod gaat verder dan decoratief alleen. Ook een medicinale schapenvacht behoort tot de mogelijkheid. Deze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen bij aan een gezonder leven.

Het aanbod voor een medicinale schapenvacht

Onze vachten zijn afkomstig van verschillende looierijen uit heel Europa. We zoeken ze persoonlijk uit en letten daarbij op de kwaliteit en het uiterlijk. Onze huiden worden u op verantwoorde wijze aangeboden, aangezien de dieren zelf voor hun vlees zijn geslacht. Dit stelt ons ook in staat om u het aanbod voor een medicinale schapenvacht te geven. Wat maakt deze huiden anders dan de niet medicinale schapenvacht. Eigenlijk is iedere vacht van een schaap te zien als medicinaal. Als deze voldoet aan een hoge kwaliteit. Als het gaat om een heilzame werking dan gaat om vachten die geselecteerd zijn om een hoge woldichtheid. Dit maakt ze warmer en geeft ze een goede drukverdeling. Dit betekent dat deze huiden de bloedsomloop stimuleren. Dit maakt het dat er sprake is van een verlichtende werking bij reumaklachten of spierziekten. Ook voor drukplekken in een rolstoel of bed zijn deze vachten ideaal. Voor baby's is een medicinale schapenvacht een uitkomst. Warm in de winter en koel in de zomer.

Wat een medicinale schapenvacht geschikt maakt om te gebruiken in bijvoorbeeld een bed of rolstoel is dat ze te wassen zijn. dit komt door een speciale manier van looien. Dit geeft ze ook de kenmerkende gele kleur. Let wel op dat u ze op de juiste manier wast en droogt.

Medicinale schapenvacht: ontdekt u ook ons assortiment

Niet alleen zijn wij het adres voor schapenvachten. Ook andere huiden en artikelen bieden wij u aan. Ons assortiment wordt door ons persoonlijk geselecteerd. Omdat het gaat om natuurproducten is ieder artikel werkelijk uitzonderlijk. Daarom wordt ieder door ons aangeboden product door ons gefotografeerd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wilt u liever een keer langskomen? Dat kan ook maak gerust een afspraak.

Wij bieden u scherpe prijzen, een goede service en een snelle levertijd.

Bekijk de Medicinale schapenvachten in onze shop


Medicinale schapenvacht | schapenvachtenlifestyle.nl

Medicinale schapenvacht Medicinale schapenvacht Medicinale schapenvacht
Facebook