Geen producten (0)

Lamvacht

Bent u op zoek naar een mooie lamvacht? Tegenwoordig zien we de brocante stijl weer helemaal terugkomen. Toch kunnen we het niet hebben over een trend, maar meer als een lifestyle. De brocante sfeer laat zich op verschillende manieren uitleggen. Toch is het overeenkomstig dat deze stijl zich laat omschrijven als organisch, levendig en authentiek. Ook al kunt u hier een andere uitleg aan geven dan een ander zijn er bepaalde interieurelementen die bij iedereen in de smaak vallen. Dat zijn bijvoorbeeld schapenvachten. Deze prachtige huiden zijn niet alleen mooi, maar kennen ook verschillende toepassingen. Als u dan op zoek bent naar deze artikelen voor u thuis dan vindt u die bij ons: Schapenvachten en Lifestyle.

Wij bieden u een breed aanbod aan wolproducten, schapenvachten en die van dieren zoals konijnen of rendieren. Maar ook als u op zoek bent naar een lamvacht, dan ontdekt u die bij ons. Ook een lamvacht bieden wij aan met zeer veel keuze. Zo is er voor iedere smaak wel iets te vinden bij ons. Welke keuze u ook maakt, bij ons gaat het altijd om een zeer hoge kwaliteit.

Prachtige Lamvacht

Een lamvacht is uiteraard een stuk kleiner dan een schapenvacht. Dit maakt ze ideaal voor verschillende gebruiken. Ze staan prachtig op een schouw. Of u gebruikt een vacht om een bankje of kruk mee te decoreren. Ook zijn deze vachten een zeer prettige plek voor uw kat of hond om op te liggen. De mogelijkheden laten zich eigenlijk alleen beperken door uw fantasie. Het gaat hier om een echt natuurproduct. Dit betekent dat geen enkele lamvacht gelijk is aan een ander. Daarom wordt iedere vacht duidelijk gefotografeerd.

In onze webshop ziet u dan ook iedere keer weer een nieuw aanbod aan onder andere deze vachten. Wat u bij ons aanschaft is werkelijk uniek en behoort alleen aan u toe. De afmetingen kunnen dan ook per artikel afwijken. Misschien heeft u specifieke wensen maar vindt u die niet terug op onze website. Neem dan contact met ons op we gaan graag voor u op zoek.

Lamvacht: speciaal voor u uitgezocht

Het is belangrijk om te vermelden dat onze vachten afkomstig zijn van dieren die om hun vlees geslacht zijn. Ze zijn van een verantwoorde gecontroleerde afkomst. Onze vachten worden door ons persoonlijk uitgezocht. Ze zijn afkomstig van verschillende looierijen uit heel Europa. Door ze zelf uit te zoeken kunnen wij u het beste aanbod geven. Een aanbod dat ook nog eens gevarieerd is.

Niet alleen geven wij u een uitgebreid en hoogkwalitatief assortiment om uit te kiezen. Ook een zeer goede service en scherpe prijzen ontdekt u bij ons. Zo zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft.

Bestel dus gauw of maak een afspraak om bij ons op bezoek te komen.

Bekijk de Lamvachten in onze shop


Lamvacht | schapenvachtenlifestyle.nl

Lamvacht Lamvacht Lamvacht
Facebook