Geen producten (0)

IJslandse schapenvachten

Ook IJslandse schapenvachten staan u ter beschikking als het gaat om de aankleding van uw interieur. Een fijn en warm huis vindt toch iedereen belangrijk. We besteden dan ook de nodige tijd hieraan. We zorgen ervoor dat de tuin er mooi bij ligt. Onze muren worden voorzien van een mooie laag verf of behang. Ook het interieur wordt voorzien van mooie meubels en decoratieve elementen. Tegenwoordig is de brocante stijl weer helemaal in. Niet zozeer een trend, maar meer een lifestyle. We hebben het hier over een stijl die zich op meerdere manieren kan laten omschrijven.

Kernwoorden zijn organisch, levendig, authentiek en knus en gezellig. Ook al is de brocante stijl zo te omschrijven kan dit op zeer verschillende manieren worden aangekleed. Wat echter in ieder huis prachtig staat zijn schapenvachten, waaronder IJslandse schapenvachten. Als u dan op zoek bent naar het juiste aanbod hiervoor dan bent u bij ons aan het juiste adres: Schapenvacht en Lifestyle.

Bij ons ontdekt u een breed en divers aanbod aan vachten van schapen, rendieren, konijnen en nog veel meer. Ook IJslandse schapenvachten behoren tot uw keuze. Waar uw smaak ook naar uitgaat, al onze artikelen voldoen aan een zeer hoge kwaliteit. Ook voor uw smaak hebben wij een passend aanbod.

Prachtige IJslandse schapenvachten

Wat maakt IJslandse schapenvachten zo uitzonderlijk? We hebben het hier over een product dat terug gaat tot de tijd van de Vikingen. Zij waren het die als eerste schapen meenamen naar IJsland. IJsland is een bar en ruig land. Niet verbazend dan dat de schapen zich hieraan aanpasten. Voor de vroege bewoners van dit land waren deze dieren letterlijk van levensbelang. Ze verschaften de bewoners van voedsel en wol wat erg belangrijk was voor de noodzakelijk warme kleding. En dat ziet u voornamelijk terug aan de IJslandse schapenvachten. De haren zijn langer dan die van andere schapen. Natuurlijk bieden wij u meerdere opties als het gaat om de kleuren en de tekeningen van de vachten.

Wij zijn het adres als het gaat om IJslandse schapenvachten. Maar daar houdt het niet mee op. Ook van andere schapen of dieren zoals rendieren of konijnen bieden wij een prachtig assortiment. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de mooiste wolproducten. Een aanbod dat gepaard gaat met zeer gunstige voorwaarden.

IJslandse schapenvachten: meer dan alleen een groot assortiment

Bij Schapenvacht en Lifestyle vinden we het belangrijk dat wij u een groot en kwalitatief hoogstaand aanbod geven. Maar daar mag het niet mee ophouden natuurlijk. Onze vachten komen van verschillende looierijen uit heel Europa. Wij stellen persoonlijk ons aanbod samen zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Op afspraak kunt u bij ons langskomen om ons assortiment te beleven.

Wij staan voor een goede service en scherpe prijzen. Kunt u uw gewenste artikel niet vinden op onze webshop. Neem dan contact met ons op, we gaan graag voor u op zoek.

Bekijk de IJslandse schapenvachten in onze shop


IJslandse schapenvachten | schapenvachtenlifestyle.nl

IJslandse schapenvachten IJslandse schapenvachten IJslandse schapenvachten
Facebook